5. Osztály


Osztályfőnök: Szászné Juszkó Nikoletta
Szabad helyek száma: 8

 

5. osztály
Szászné Juszkó Nikoletta
Magyar nyelv és irodalom
és francianyelv-tanár

Szászné Juszkó Nikoletta vagyok, magyar és francia szakos középiskolai tanár, szakvizsgázott pedagógus. 15 éve készítek fel diákokat a közép- és emelt szintű érettségire magyarból és franciából, foglalkozom verseny-, valamint nyelvvizsga felkészítéssel, tehetséggondozással. Több mint 10 éve részt veszek a központi felvételi feladatsorok javításában.

A Creascolában alapító tanárként tevékenykedek; hatalmas öröm látni azt, ahogyan az ötletből, a gondolatból iskola lett, ami értéket közvetít.

Célom, hogy a diákok szeressék az irodalmat, váljanak olvasókká, magabiztosan tudjanak megnyilatkozni írásban és szóban.

A magyarórák kellemes légkörben telnek és változatosak. A tanulók elsajátítják, a leghatékonyabb tanulási technikákat, elmetérképpel is dolgoznak, és bátran mutatják be egymásnak olvasmányélményeiket, barangolnak a digitális tanulás világában, dramatizálnak, prezentálnak.

Pedagógiámat meghatározza a diákokkal való kölcsönös tisztelet, elfogadás és megértés. Arra törekszem, hogy a nyílt, őszinte beszélgetések során szeretetteljes és következetes nevelést kapjanak. Fontos számomra, hogy megtanulják azt is, a tudás hatalmas érték, és ezért érdemes küzdeni.

A 2021/22-es tanévben az induló 5. osztály osztályfőnöke leszek. Izgatottan és nagy szeretettel várom új diákjainkat, leendő osztályomat.IDE SZERETNÉK JÁRNINézz be hozzánk! Így telnek a hétköznapjaink a Creascolában


Letöltöm az 5. osztály mintaórarendjét

 5. osztály5. osztály5. osztály

 

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 316 6662

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Iskola:
2040 Budaörs, Liget utca 3/a


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!