8.a osztály


Osztályfőnök: Kálózi Attila
Szabad helyek száma: 11

 

5. osztály
Kálózi Attila
földrajz- és fizikatanár

Kálózi Attila vagyok, földrajz-fizika-természetismeret tanár. Közel 15 éve készítek fel és vizsgáztatok diákokat emelt és középszintű érettségin fizika, kémia, földrajz tantárgyakból. Az eredményeik eddig mindig kb. 10-20%-kal múlták felül az országos átlagokat. Ezen kívül kvízversenyző és röplabda edző is vagyok, sportegyesületi elnök.

A Creascolában közel két éve dolgozom, a 7A osztály osztályfőnöke vagyok. Az osztályom létszáma 9 főről 13 főre nőtt egy bő fél év alatt, a diákok az osztályban alapvetően boldogok, jó kedvvel jönnek reggelenként iskolába. Az iskolában jelentős fejlődés ment végbe ezidő alatt, mindig öröm és nagy lehetőség egy születő dolgot -jelen esetben az iskolát- egy csapat tagjaként formálni, a születését kísérni, segíteni.

Az óráimon törekszem a változatosságra, a diákok aktivitására, ami persze nem mehet tartalom rovására. Büszkeségem, hogy sok diákban keltettem fel az érdeklődést a természettudományos pályák iránt, több volt diákom nyert ebben országos versenyeket, végzett egyetemet, doktorált e területen. Pedagógiai célom a cselekvő, életbátorsággal bíró, kritikus fiatalember, aki tud, mer és tesz a közösségéért és magáért is.IDE SZERETNÉK JÁRNINézz be hozzánk! Így telnek a hétköznapjaink a Creascolában


Letöltöm a 8. osztály mintaórarendjét

 8.a osztály8.a osztály8.a osztály
8.a osztály

 

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 316 6662

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Iskola:
2040 Budaörs, Liget utca 3/a


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!