8.b osztály


Osztályfőnök: Vadócz Viktória
Szabad helyek száma: 13

 

5. osztály
Vadócz Viktória
angolnyelv- és magyar
nyelv és irodalom tanár

„Pedagógusnak lenni azt jelenti, hogy végtelen kíváncsisággal, türelemmel, kitartással bátorítod a gyermeket, segíted, hogy merjen, akarjon kibomlani, kinyílni, mint egy csoda, hogy felszínre kerüljön, közkinccsé váljon a szívében rejtett érték.” (Böjte Csaba ferences rendi szerzetes)

Vadócz Viktória angol- magyar szakos tanár vagyok, angol nyelvből három éve szereztem meg a mestertanári diplomát. Emellett idegenforgalmi-és szálloda szakot is végeztem az akkor még Gazdasági Főiskolán, ezután 13 évig angol és spanyol nyelven idegenvezettem. 10 évig tanítottam angol nyelvet tanfolyamokon és általános iskolában. A Creascolában kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy az angol nyelv tanulása örömteli és játékos legyen. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a beszédre: kiselőadásokra, párbeszédekre, dramatizálásra, s minél több önálló megnyilvánulásra. Célom, hogy a gyerekek a nyelv által ismerjék meg a körülöttük lévő világot, s abban magabiztosan, de egymásra odafigyelve éljenek.

Minden osztályban igazodom az egyéni fejlődési sajátosságokhoz, differenciálok, ezt legfőképpen az elvárásoknál és az értékelésnél érvényesítem. Minden gyermek önmagához képest való fejlődését támogatom.

Jelenleg a 7.b osztályfőnöke vagyok. Tapasztalatom szerint a 7. osztály mindig nagyon nehéz a testi-lelki változások és az új tantárgyak miatt. Hiszek abban, hogy az empátia, nyitottság, elfogadás, a gyerekek érdeklődő és odafigyelő meghallgatása, valamint a sok-sok beszélgetés előreviszi az osztályt. A jó közösség megteremtésében fontos, hogy havonta legalább egy osztályprogramot szervezünk, ilyen a séta, túrázás, társasjátékozás, közös főzés vagy sütés. Odafigyelek, hogy ne forduljon elő az osztályomban bántalmazás, ezeket a szabályokat már a legelején le kell fektetni, s következetesen betartatni.

Óriási öröm számomra, hogy egy álom valóra vált:
olyan iskolában taníthatok, ahova szeretek bemenni és bent lenni, ahol a gyerekek vidámak , mert szeretnek odajárni, a tanárok jó példával járnak elől, s összességében a diákok felszabadult légkörben tanulhatnak.IDE SZERETNÉK JÁRNINézz be hozzánk! Így telnek a hétköznapjaink a Creascolában


Letöltöm a 8. osztály mintaórarendjét

 8.a osztály8.a osztály8.a osztály
8.a osztály

 

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 316 6662

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Iskola:
2040 Budaörs, Liget utca 3/a


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!