9. osztály


Osztályfőnök: Túriné Kovács Kata
Szabad helyek száma: 10

 

9. osztály
Túriné Kovács Kata
Magyar nyelv és irodalom
és történelem-tanár

Túriné Kovács Kata vagyok, magyar-történelem szakos tanár, drámajáték-vezető, három gyermek édesanyja. A pedagógusi pályára nem véletlenül sodródtam, gyerekkorom óta tanár szerettem volna lenni.

Ma is ugyanígy döntenék, újra és újra inspirál, hogy gyerekekkel foglalkozhatok, kísérhetem a fejlődésüket, láthatom, hogyan lesznek kiskamaszból felnőttekké.

Magyar és történelem szakos óráim mellett tartottam közép- és emelt szintű érettségi előkészítőt, tanítottam poétikát, melynek keretein belül ifjú tehetségek kibontakozását kísérhettem figyelemmel, szerkeszthettem író- és költőpalánták műveiből összefűzött antológiát. A drámaórák révén alkalmam volt és van megismerni a gyerekek sokszor rejtett, mégis önfeledt játékosságát, értékes tulajdonságaikat, közösen fejleszthetjük személyiségüket. Várom, hogy ezt az élményt az itteni diákokkal is megtapasztaljuk!

A tanítás számomra nem a tudás átadását jelenti csupán. Legalább ugyanilyen fontos, hogy a gyerekek a közösen töltött években a teljes, boldog élethez szükséges értékekkel gazdagodjanak, és ezeket a fogódzókat magukkal vigyék életük további állomásaira. Szeretnék hozzájárulni, hogy tisztességes, sikeres és boldog felnőttekké váljanak.

Hálás vagyok a bizalomért, hogy osztályfőnöke és magyar-történelem szakos tanára lehetek a Creascola újonnan induló kilencedikes gimnáziumi osztályának. E közösséghez való csatlakozás nagy váltás szakmai pályámon, hiszen ezt megelőzően mindvégig egyetlen intézményben tanítottam. Várom a közös alkotómunkát és a szeptemberi becsöngetést!IDE SZERETNÉK JÁRNI


Letöltöm a 9. osztály mintaórarendjét

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 316 6662

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Iskola:
2040 Budaörs, Liget utca 3/a


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!