Bemutatkozunk

Milyen a tanulás a Creascolában?

Bővebben

Nemzetközi háttér

Munkánkhoz folyamatosan tanulmányozzuk a világon elismert oktatási modelleket. Pedagógiai koncepciónk elsősorban az Ausztriában a legjobbak közé tartozó Werkschulheim Felbertal középiskola modelljére épít.

Bővebben

Mit nyújt a Creascola?

A Creascola innovatív nyolcosztályos gimnázium, mely a 2020/2021-es tanévben 5., 6. és 7. osztállyal kezdi meg működését (20–24 fős osztálylétszám).

Bővebben

Az innováció és a közösség iskolája

Creascola innovatív nyolcosztályos gimnázium

Iskolánk társadalmi vállalkozás. Célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek, fiatalok számára a tanulás, a világ és önmaguk felfedezése örömteli és sikerélményt jelentő tevékenység legyen.

Bővebben

Stratégia

Misszió: minőségi iskolát hozunk létre…

ahol a tudás komplex fogalom: Az ismeret mellett gyakorolt készségekből és szemléletből áll, ahol a világot minél komplexebben mutatjuk be és együtt fedezzük fel diákjainkkal…

Bővebben

Így tanulunk

Az iskolába tanulni, fejlődni járnak a gyerekek. Ezt derűsen is lehet csinálni: ülőpárnára heveredve vagy valahova bekuckózva készülni egy II. világháborús szövetségesi tárgyalásra, áramköröket megépítve és nem csak lerajzolva, jó ebédet kényelmesen elfogyasztva. A diákok testi–lelki jólléte elengedhetetlen az aktív munkához.

Bővebben

Bemutatjuk igazgatónkat!

Papp György, a Creascola igazgatója: „Iskolánkban a kétkeziség, a művészeti nevelés, a fejlődő technológiák és az ismeretátadás komplexitásában hiszünk” (1. rész)

Bővebben