ISKOLACSALOGATÓ WORKSHOP BORARTIVAL


Kedves Diákok!

Ismerkedjetek kicsit iskolánkkal, milyen is nálunk egy Műhelyfoglalkozás. Műhelyfoglalkozás? Igen, ugyanis diákjaink órarendjében heti rendszerességgel szerepel Műhelyfoglalkozás, ami igazából egy újragondolt sokszínű technika és gasztro óra kombinációja.

Töltsétek velünk és Borartival keddjeiteket 17:00 – 18:30 között!

HOGYAN KELL ELKÉPZELNI EZT A WORKSHOPOT?

Ez a 6 alkalmas workshop lehetőséget ad Nektek, kreatív és kíváncsi gyerekeknek, hogy valami újban próbáljátok ki magatokat. Mire számíthattok? Érdekes projektekre, színes és sokfajta alapanyagokra, közös nevetésekre. Lesz amikor csapatban, de lesz amikor egyedül kell majd alkotnotok.

KATALÓGUS itt letölthető.

KIKET VÁRUNK?

4-6. osztályos diákok jelentkezését várjuk, akik mernek újat álmodni és szívesen használják a fantáziájukat és a kezüket.

MIKOR?

Február 1. – március 8. között, minden kedden 17.00-18.30-ig a CREASCOLA CAMPUS MŰHELYÉBEN. Időpontok: február: 1., 8., 15., 22, március 1., 8.

JELENTKEZÉS

Az első alkalomra való jelentkezés határideje 2022. január 21. (péntek). Jelentkezni ezen az űrlapon lehetséges.

FONTOS! Lehet egyszerre mind a 6 alkalomra jelentkezni, de lehet külön-külön is. Utóbbi esetben az adott workshop időpontja előtt 1 héttel korábban kell elküldeni a jelentkezést.

ÁR

A workshopok ára alkalmanként 6.500.- Ft, mely tartalmazza az összes hozzávalót, kelléket, szerszámokat stb.

6 alkalom együttes fizetése esetén, ajándék Creascola logós felírótábla jár, az ár ebben az esetben 30.000.-Ft/6 alkalom.

A befizetésekről számlát állítunk ki.

Kérjük a határidők pontos betartását, az anyagszükséglet kalkulálása, beszerzése miatt.

Hiányzást csak betegség esetén orvosi igazolással áll módunkban elfogadni, ebben az esetben visszatérítés nincs, a következő alkalmon való részvételkor írjuk jóvá.

Gyertek! Legyetek kíváncsiak minden nap!