Jelentkezés

Kinek ajánljuk a Creascolát?

A Creascola Innovatív Nyolcosztályos Gimnázium a 2021/2022-es tanévben 5.-9. évfolyamokat indított.

Olyan családokat keresünk, akik együtt vallják velünk, hogy a XXI. századi iskola nem a nagybetűs életre készít, hanem maga az élet. A tudás nem a kész válaszokat jelenti, hanem a válaszokhoz való hozzájutás módját, folyamatát. Ez nem jelenti a hagyományos tananyag elhanyagolását, sőt: inkább az összefüggések megértését, a tanultak alkalmazását, az igazán mély tudást.

Együttműködő partnereket keresünk, így a kiválasztás során kiemelten fontos, hogy a család–gyermek–iskola kooperáció várhatóan minél sikeresebb legyen.

Vizsgáljuk a szövegértési, nyelvi, matematikai-logikai készségeket, valamit azt is, hogy az eddigi törzsanyaghoz képest van-e jelentősebb lemaradás.

Kiket várunk a Creascolába?

  1. 4. osztályosokat (azon gyermekeket, akik a jövő évi 2022/23-as tanévben kezdenék az 5. osztályt a Creascolában).
  2. 5-9. osztályosokat (azon felsős diákokat, akik iskolát szeretnének váltani a jelenlegi 2021/22-es tanévben, bármikor (szabad helyek függvényében).

5. osztályba jelentkezők számára a KÖZPONTI JELENTKEZÉSI LAP letölthető PDF és Word docx formátumban.

A jelentkezési lap kitölthető:

  • papíralapon, pdf formátumban vagy word docx fájlban kitöltött dokumentum nyomtatásával: a kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton meg kell küldeni, vagy személyesen be kell nyújtani abba a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni.
  • a szülő ügyfélkapuján keresztül, elektronikus űrlap használatával: a kitöltött elektronikus űrlapot véglegesítés után ügyfélkapun keresztül kell beküldeni. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt el kell olvasni a kitöltési útmutatót.

Központi írásbeli vizsgára való jelentkezésről bővebb infó: https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/KIFIR_TT_felveteli_taj_es_kereso

ONLINE és SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Lehetőség van nemcsak személyes, hanem online konzultációra is kolléganőnknél Ozoróczy Lindánál (20/316-6662, melinda.ozoroczy@creascola.hu). A konzultáció bejelentkezéshez kötött, melyre az alábbi linken tudnak regisztrálni: https://forms.gle/XpMM91eU21Ub5qR78

 

 

 

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 316 6662

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Iskola:
2040 Budaörs, Liget utca 3/a


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!