Iskolánk 2020 szeptemberében 5, 6. és 7. évfolyamokkal indul, melyekbe eddig már százan jelentkeztek. A felvételi folyamat most zajlik.

A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban igény esetén további osztályokat indítunk, ezért 2020. április 19-ig még van lehetőség jelentkezni. Továbbra is várjuk az érdeklődőket!

Az eddigi rendszeres egyéni és csoportos szülői fogadóóráinkra a jelenleg az országban kialakult helyzetben nincs mód. Ezek helyett terveink szerint hamarosan online fogadóórákat szervezünk, melyekről itt tájékoztatunk majd.

Telefonon is bármikor elérhetők vagyunk, és emailen is várjuk kérdéseiket, jelentkezésüket a lejjebb lévő elérhetőségeken.

A jelentkezés folyamata

A gyerekre vagyunk kíváncsiak, nem a pontszámokra. Éppen ezért olyan jelentkezési folyamatot alkottunk, amiből a legteljesebben megismerhetjük őt. A felvételi döntéseket tanáraink és szakértőink hozzák meg az általuk kidolgozott szakmai szempontok alapján. A kiválasztás során kiemelten fontos, hogy a család–gyerek–iskola együttműködés várhatóan minél sikeresebb legyen.

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap beküldésével lehet, amire visszajelzést küldünk.

Érdeklődőm a Creascola iránt

Hogyan zajlik a felvételi?

A felvételi három részből áll.

  1. Jelentkezés az online jelentkezési lappal, melyet követően egy felvételi kérdőívet küldünk.
  2. Felvételi kérdőív kitöltése és visszaküldése a jelentkezes@creascola.hu emailcímre
  3. Játékos felvételi foglalkozás, valamint beszélgetés a családdal. Mindkét alkalomra időpontot egyeztetünk a jelentkezési lapon megadott elérhetőségeken.

Érdeklődőm a Creascola iránt

További kérdések esetén hol lehet érdeklődni?

Szívesen válaszolunk kérdéseire a kapcsolat@creascola.hu címen.

Tarsolyné Szilas Andrea, titkárságvezető
Telefonszám: +36 30 511 2118
Email-cím: andi.szilas@creascola.hu

Tandíj