Jelentkezés

Kinek ajánljuk a Creascolát?

A Creascola Nyolcosztályos Gimnázium a 2022/2023-as tanévben 5.-10. évfolyamokat indít.

Olyan családokat keresünk, akik együtt vallják velünk, hogy a XXI. századi iskola nem a nagybetűs életre készít, hanem maga az élet. A tudás nem a kész válaszokat jelenti, hanem a válaszokhoz való hozzájutás módját, folyamatát. Ez nem jelenti a hagyományos tananyag elhanyagolását, sőt: inkább az összefüggések megértését, a tanultak alkalmazását, az igazán mély tudást.

Együttműködő partnereket keresünk, így a kiválasztás során kiemelten fontos, hogy a család–gyermek–iskola kooperáció várhatóan minél sikeresebb legyen.

Vizsgáljuk a szövegértési, nyelvi, matematikai-logikai készségeket, valamit azt is, hogy az eddigi törzsanyaghoz képest van-e jelentősebb lemaradás.

 

Kiket várunk a Creascolába?

  1. 4. osztályosokat (azon gyermekeket, akik a jövő évi, 2023/24-es tanévben kezdenék az 5. osztályt a Creascolában). (Az erről szóló tájékoztatást a folyamat megindulásával a honlapon, illetve hírlevelünkben publikáljuk, melyre az alábbi linken iratkozhatnak fel.)
  2. 5-10. osztályosokat (azon felsős diákokat, akik iskolát szeretnének váltani a 2022/23-as tanévben, bármikor (szabad helyek függvényében).

 

ONLINE és SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A Creascola iránt érdeklődőknek lehetősége van személyes és online fogadóórára kolléganőnknél Ozoróczy Lindánál (20/316-6662, melinda.ozoroczy@creascola.hu).

A konzultáció bejelentkezéshez kötött, melyre az alábbi linken tudnak regisztrálni: https://forms.gle/XpMM91eU21Ub5qR78.

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 316 6662

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Iskola:
2040 Budaörs, Liget utca 3/a


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!