Karrier


Iskolánk bővülő csapatába kémia, matematika, informatika, biológia szakos tanárt keres

 

 

Feladata felfedeztető, élmény alapú tanulást biztosítani, facilitálni, tantervi fejlesztésekben részt venni, a többi tanárral szoros együttműködésben átjárást biztosítani a tárgyak között.

Jövendő tanárunk felé elvárás a

  • szakirányú  egyetemi végzettség,

  • innovatív szemlélet,

  • együttműködő és kreatív, megoldásközpontú gondolkodás,

Előny az angol nyelvtudás, kreativitás.

Ajánlatunk magas színvonalú munka megfelelően díjazva, ahol biztosított a lehetőség munkatársainknak, hogy szívvel-lélekkel és szellemileg teljes munkaidőben az iskolának szentelje szakmai életét.

Jelenleg 2021 és 2022 szeptemberi kezdéssel keresünk kollégákat.

A Creascola társadalmi vállalkozás. Célunk, hogy az alkotó pedagógia és felfedezésre épülő tanulás, kreatív, innovatív és interdiszciplináris szemléletmóddal, kooperatív tanulási formákkal élve a hozzánk járó gyerekek, fiatalok számára a tanulás, a világ és önmagunk felfedezése örömteli és sikerélményt jelentő tevékenység legyen. Pozitív, elfogadó légkörű iskolánkból egymásért és másokért is felelősséget vállalni tudó, sikeres fiatalok kerülnek ki.

Küldetésünk, hogy életrevaló fiatalokat nevelő szemléletünkkel és módszereinkkel új utat, új oktatási kultúrát teremtsünk, ezzel közreműködve egyben a magyar pedagógia megújításában is.

Jelentkezéseket az kapcsolat@creascola.hu címre kérjük szépen, szakmai életrajzzal és motivációs levéllel, vagy akár kreatív formában is.

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 316 6662

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Iskola:
2040 Budaörs, Liget utca 3/a


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!