Így tanulunk

A Creascola nyolcévfolyamos innovatív gimnázium Budaörsön. Életrevaló, talpraesett fiatalokat nevelünk, akik jó esélyekkel tanulnak tovább magyar vagy külföldi egyetemeken, és akik kezdeményezőek, kreatívak, vállalkozni készek.

A Creascolában egyedülálló módon a 10-18 évesek naponta alkotnak a digitális műhelyben, a fás műhelyben, a tankonyhában vagy gyakorolják munkájuk prezentációját. A nagyszerű projektek által tudásukat mindjárt alkalmazzák is és fejlesztik a kreativitásukat, problémamegoldó képességünket, csapatban dolgoznak.

Természetesen lesz történelem-, matematika-, irodalom-, biológia-óra. Fontos, hogy a tantárgyak együtt formálják a diákokat, ezért úgy szervezzük a tananyagot, hogy kidomborodjanak az összefüggések. Ezt támogatjuk még sok-sok tapasztalattal és műhelymunkával.

Bővebben

Szülői kérdezz–felelek

A nyílt napokon és a személyes találkozásokon rengeteg hasznos visszajelzést és kérdést kaptunk a szülőktől, amelyek közül a leggyakoribbakat itt szeretnénk megosztani veletek. Hasznos segítség lehet számotokra iskolánk működésével és a jelentkezéssel kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy ránk, olvass bele!

„Meglepő volt számomra, hogy ilyen magas minőséget biztosítanak. A most elérhető legjobb tanítási módszereket vegyítették. A legmagasabb kategóriát áruljak a legkedvezőbb áron. Nagyon örülök, hogy ez itt Budaörsön elérhető!"  Szabó Balázs, Andris (10) apukája

„Fontos, hogy a gyermekem ne csak idegen nyelveket hanem programozást is tanuljon. A sógornőm gyermekei már 11 éves koruktól tanulják a programozást és sokkal hasznosabban töltik az idejüket a számítógép előtt. Itt a Creascolában ez a tanmenet része a kicsiknek is saját szintjükön.”  Simon Anita, Budaörs, 2 gyermek anyukája

Bővebben

Miért érdemes minket választani?

  • mert iskolánk a tapasztalat-alapú tanulásra épít, ami a felnőttkori boldoguláshoz fontos készségeket nyújt.
  • mert iskolánk felkészít egyre gyorsabban változó világunk kihívásaira
  • mert hozzásegít a sikeres továbbtanuláshoz: tanulóink jó eséllyel bejutnak a jó egyetemekre, és ott helyt is állnak
  • mert iskolánk „biztos szárnyakat” ad az élethez

Amennyiben érdekli iskolánk, elküldjük Önnek:

  • tanrendünk és tanóráink tájékoztatóját
  • az iskola pedagógiai szemléletének részletesebb leírását
  • következő nyílt napunk időpontját, helyszínét
  • a jelentkezéshez szükséges tudnivalókat, dokumentumokat
  • továbbá bármilyen iskolával kapcsolatos kérdésére válaszolunk

Tájékoztatást kérek

Creascola megoldások – Otthon a család

A járvány okozta kivételes helyzet mindenki életét megnehezíti: a cégekét, iskolánkét is, de az egyik legnagyobb terhet a családokra, a szülőkre és gyerekekre rója. Az otthonról tanulást gyakorlatilag tanár és iskola nélkül, sok szülőnek home office munka mellett kell megoldania, a gyerek számára is kihívás, hogy saját magát kell motiválnia, tanulásra sarkallnia. A korlátozások miatti összezártság, szabadság- és mozgáshiány miatt pedig érthető, ha gyakoribbak a feszült pillanatok is. Tanáraink és szakértőink segítségével útmutatót kívánunk adni a diákok kitartó otthontanulásához és néhány nehezebb szülő-gyerek helyzethez és egy kis kikapcsolódásról is gondoskodunk.

Bővebben

Rólunk mondták

Már sokan találkoztak iskolánkkal és Nyílt Napjainkon sokan alkothattak véleményt arról, ahogyan a Creascolában tanítunk, foglalkozunk a gyerekekkel. Számunkra fontos, hogy tanulóink és szüleik szimpatikusnak találják oktatási modellünket, módszereinket, és úgy érezzék, jó helyen vannak nálunk. Összegyűjtöttünk néhány visszajelzést, amit szülőktől, családoktól kaptunk Nyílt Napjainkon, fogadóóráink után. Köszönjük a bizalmat!

Bővebben

Utazás a jövőbe pályázat

Idei tanulmányi versenyünkben a jövőt kutattuk. Ehhez 2020. január 24-ig jó ötleteket, ügyes csapatokat kerestünk. A pályázat lezárult. Megvannak az idei nyertesek!

Bővebben

Galéria

Less be az iskolába, amit Neked készítünk elő!

A Creascola iskola egésznapos elfoglaltságot szervez tanulóinak, ahol jó hangulatú tanórák és gyakorlati műhelyfoglalkozások váltják egymást, és elegendő szünet van köztük, melybe a kényelmes étkezés és a közösségi idő, a beszélgetés is belefér a kortársakkal, a tanárokkal.

Fotógalériánkkal segíteni szeretnénk a tájékozódást, ezért Galériánkban bepillantást nyújtunk partneriskoláink működésébe is.

Bővebben