Milyen iskola a Creascola?

Milyen iskola a Creascola?

A Creascola Innovatív Nyolcosztályos Gimnázium 2019 szeptemberében 5, 6 és két 7. évfolyammal indult Budaörsön a Komáromi utca 16 szám alatt.

Mi azért dolgozunk, hogy a CREASCOLA a jó hangulat, a szükséges és a hasznos tudás harmóniáját hozza a gyerekek életébe. Ehhez az angolszász világban és a feltörekvő keleti gazdaságokban az egyik legelterjedtebb, komplex tudásszervező módszert, a STEAM-et adaptáljuk.

A MIT (Massachusetts Institute of Technology)  által feljesztett program élményalapú, játékos feladatok során integrálja a kreatív tárgyalkotás és a reál tantárgyak tudásanyagát. A program során külön hangsúlyt kap a csapatmunka, a kommunikáció, a rajzi, manuális készségek fejlesztése, illetve a digitális tárgyalkotó technológiákhoz kapcsolódó elméleti és gyakorlati tudás átadása.

A módszer megvalósításának kulcsa tanári karunk: budapesti gimnáziumok innovatív és tapasztalt tanáraiból válogattuk össze csapatunkat. Tanáraink nagy örömmel és lelkesedéssel várják a közös munkát.

Tovább az iskolai tájékoztatóhoz »

Bemutatkozunk

Creascola – Gyerekek
Creascola – Tanárok
Creascola – az iskola körbejárása
Creascola – így tanulunk
Mit nyújt a Creascola?
Creascola élmény
Creascola – Gyerekek Creascola – Tanárok Creascola – az iskola körbejárása Creascola – így tanulunk Mit nyújt a Creascola? Creascola élmény

Naptár

Rólunk mondták

Kapcsolat

telefon

Titkárság: +36 20 227 3628
Jelentkezés: +36 20 226 9825

email

E-mail: kapcsolat@creascola.hu

postacím

Székhely:
1013 Budapest, Attila út 4. I. emelet 2.

Iskola:
2040 Budaörs, Komáromi utca 16.
(Bejárat a Lévai utca felől)


GYIK

GY. I. K.
Visszatérő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat

Facebook
Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!