SULI KORI


2023. január 16-án – hagyományainkhoz hűen – idén télen is SPORTNAPOT tartottunk. Bár síelést terveztünk Eplénybe, de a kiszámíthatatlan idő miatt inkább a korcsolyacipőt vettük a vállunkra. Ezen a napon felkerekedett az egész Creascola és mind a 9 osztálya közel 160 diákkal és tanáraival együtt meglátogatta a Városligeti Műjégpályát.

Egész délelőtt szinte csak a miénk volt a hatalmas jégpálya. Mindenki megtalálta a neki leginkább passzoló korcsolyázási stílust. Volt aki egyedül rótta a köröket, voltak akik együtt fakutyáztak, sokan egymásba kapaszkodva vagy éppen vonatozva csúszkáltak az ismert slágerekre. Az éhes szájak sem maradtak üresen, a churros-os pult bizonyult a legszimpatikusabbnak a diákoknak.

Aki nem fáradt el a délelőtti mozgásban, azok számára invitáló lehetett a szomszédos Fővárosi Állat- és Növénykertbe (Állatkertbe) szervezett csoportos KVÍZJÁTÉKUNK. A helyes válaszokat az Állatkert különböző pontjain és állatai között kellett a csapatoknak megkeresniük, elolvasniuk. A leggyorsabban teljesítő csapat nyert.

Jövőre veletek ugyanitt! Vagy inkább Eplényben?