FARSANG


Programok kavalkádja várta diákjainkat az idei CREA Farsangon: NYITOTT MŰHELYEK, FÁNKSÜTÉS, TEAHÁZ & JÓSLÁS, JUST DANCE, FILMKVÍZ, KINCSKERESÉS, ÓRIÁSPUZZLE, TOMBOLA, JELMEZVERSENY.

Igazi színes kavalkád volt a Creascolában. Már reggel jelmezben érkeztek a diákok, s a tanárok is. Így zajlottak le a délelőtti tanórák, majd ebéd után beindult a játék és a szórakozás.

Wednesday lányok, rocker, cicamica, flamingó, Frida Kahlo, banán, kő-papír-olló, karibi bohóc, pantomimes, horgász, gomba és még sorolhatnánk a változatosabbnál változatosabb jelmezeket.

Andris tanár úr irányította a fánkprojektet, az örök kedvenc programot.

Móni tanárnő kínálta a finom forró teát karibi bohóc jelmezben, mellette Frida Kahlo jósolt (köszönet érte Veronika tanárnőnek). Dani és Attila tanár úr filmklasszikusokat idézett meg az online filmkvízen.

A kincskeresésen dicséretesen „állták a sarat” tanáraink, ahol az ifjú Indiana Jones minicsapatok csak jöttek és jöttek az újabb feladatok teljesítésére, hogy övék legyen a végső győzelem.

Máté tanár úr lazán és sportosan levezette a tombolát.

Julia MAGIC (Juli tanárnő) egyedülálló bűvészshow-ja nyitotta meg a jelmezversenyt, ahol is 2 mp alatt belevarázsolta a Huszt c. verset az egyik diákunk fejébe. Volt is nagy sikere! Többen is azonnal jelentkeztek, hogy „Tanárnőőő, ezt velem is csinálja meg!”. ?

A legnehezebb dolga a háromfős zsűrinek volt, akik végül 4 kategóriában hirdettek győztest.

Igazán jó volt veletek együtt örömködni!

Köszönjük a szülők támogatását, a tombola felajánlásokat, a jelmezeket és kollégáink lelkesedését és a szervezést.

Jövőre még több élménnyekkel várunk Benneteket!

,