NYÁRI TÁBOROK

Idén is szervezünk és várjuk az érdeklődő gyerekeket nyári táborainkba.

Bízunk benne, hogy találtok kedvetekre való tábort, legyen az alkotó, fotós vagy gasztro tábor.

Jelentkezni a JELENTKEZÉS gomb után feljövő jelentkezési Google űrlapon lehet. Az űrlap kitöltését követően online számlát állítunk ki.

A tábor előtti héten e-mailen tájékoztatjuk a szülőket a tábor további részleteiről, illetve ebben a levélben lesz az a SZÜLŐI NYILATKOZAT, melyet 4 nappal nem régebbi dátummal kérünk kitölteni és a tábor első napján aláírva a táborvezetőnek átadni.

Mindenkinek szép nyarat és izgalmas táborozást kívánunk!

Várjuk a mindig kíváncsi gyerekeket! Gyertek!

LITTEL MAKER  – Alkoss szabadon! nyári tábor 

Időpont: 2023. június 19-23. 

Helyszín : Creascola Art műhely / tankonyha

Korosztály: 6-10 éves gyerekek

ÁR: 60.000 Ft / fő – az ár tartalmazza az étkezést (ebéd), a tábor min. 6 fő esetén indul. Tízórairól, uzsonnáról – szükség esetén – kérjük a szülők gondoskodjanak.

Az egész éves tanulás, elvárások és feladatok után a gyerekeket egy olyan táborba hívjuk, ahol visszatalálnak a maguk gyermeki létéhez, örömüket lelik az alkotói folyamatokban, szabadon gondolkodhatnak elvárások nélkül. Megmutatjuk nekik azokat az eszközöket amelyek elsajátítása után, majd később is alkalmazni tudják a hétköznapi életben.

Egy lelassult, tudatos fókusz jelenlétében tudunk olyan élményekhez jutni, amik valóban örömet, boldogságot és elégedettséget okoznak az elménkben. Erre a gyerekeket is meg kell tanítanunk, illetve hagynunk kell őket, hogy ezt a maguk ösztönös élethez való hozzáállásukkal meg tudják tartani, ne hagyjuk, hogy feledésbe merüljön. Ebben az állapotban képes az alkotói folyamat is teljesen kibontakozni. 

A szabad alkotás élménye az újrahasznosítás, a természet és a művészet közös metszés pontjaként tud kibontakozni. A nyári tábor minden programja ezeket támasztja alá,  élményalapú alkotói munka napi kétszer, természetjárás és közös játék a szabadban.

Programok: festés, agyagozás, tárgytervezés, főzés, kirándulás, szabad játék 

OPEN MAKERs  – Nyitott műhely  – tárgytervező nyári tábor 

IDŐPONT: 2023. június 26-30. 

HELYSZÍN : Creascola Art műhely / tankonyha

KOROSZTÁLY: 10-14 éves gyerekek

ÁR: 60.000 Ft/fő – az ár tartalmazza az étkezést (ebéd), a tábor min. 6 fő esetén indul. Tízórairól, uzsonnáról – szükség esetén – kérjük a szülők gondoskodjanak.

Olyan gyerekeket várunk ebbe a táborba, akik nyitottak a művészetek felé és szeretnének megismerkedni több alkotói területtel, szeretnének a tárgytervezés rejtelmeibe belemerülni. Különböző ipar- és képzőművészeti ágat ismerhetnek meg a gyerekek, majd saját projekt tervezése és kivitelezése lesz a feladatuk a hét során. A Creascola Art műhelye átalakul egy művészteleppé, ahol mindenki szabadon dolgozhat a saját elgondolásai alapján, szakmai segítséggel. Az első napon bevezetésként design elmélettel indítunk, hogy mindenki kapjon megfelelő inspirációt és megtalálja a maga ötletét. A hét végére kiállítással zárjuk a tábort, ahol prezentáljuk az elkészült tárgyakat.

Textil, kerámia, fa, papír művészet, festészet, grafika, fotózás, digitális technikák amikkel dolgozhatnak a gyerekek. 

A pénteki napot közös főzéssel és kiállításmegnyitóval zárjuk. 

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

FOTÓ TÁBOR

IDŐPONT: 2023. július 3-7., 8:00 – 16:00

HELYSZÍN: Creascola Nyolcosztályos Gimnázium

KOROSZTÁLY: 10-14 éves gyerekek

ÁR: 60.000 Ft/fő, az ár tartalmazza a napközbeni főétkezést (ebéd). Tízórairól, uzsonnáról – szükség esetén – kérjük a szülők gondoskodjanak.

RÉSZTVEVŐK: a tábor minimum 6 fő esetén indul, maximum 15 gyermeket tudunk fogadni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. június 27.

SÜTI TÁBOR

IDŐPONT: 2023. június 26-30., 8:00 – 16:00

HELYSZÍN: Creascola Nyolcosztályos Gimnázium

KOROSZTÁLY: 10-14 éves gyerekek

ÁR: 80.000 Ft/fő, az ár tartalmazza a napközbeni főétkezést (ebéd) és az összes sütéshez szükséges alapanyagot. Tízórairól, uzsonnáról – szükség esetén – kérjük a szülők gondoskodjanak.

RÉSZTVEVŐK: a tábor minimum 6 fő esetén indul, maximum 15 gyermeket tudunk fogadni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. június 20.